Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Thomas sot 3-vjeç. Ilva Tare: Po, Zoti ekziston!

Thomas sot 3-vjeç. Ilva Tare: Po, Zoti ekziston!

Thomas, djali i Ilva Tares dhe Eduart Selamit, sot mbush 3-vjeç. Duket si dje kur Thomas, ishte ende brenda barkut të mamit, e cila edhe gjatë shtatzënisë, nuk u nda nga televizioni.

Thomas sot 3-vjeç. Ilva Tare: Po, Zoti ekziston!

Thomas sot 3-vjeç. Ilva Tare: Po, Zoti ekziston!

Thomas sot 3-vjeç. Ilva Tare: Po, Zoti ekziston!

Tani është djalë i rritur, por sërish shoqëron mamin kudo.

Thomas sot 3-vjeç. Ilva Tare: Po, Zoti ekziston!

Thomas sot 3-vjeç. Ilva Tare: Po, Zoti ekziston!

Rallë herë ndodh që gazetarja të postojë në rrjetet sociale panoramë të familjes, por në raste të veçanta si këto, bën një lëshim.

Thomas sot 3-vjeç. Ilva Tare: Po, Zoti ekziston!

Thomas sot 3-vjeç. Ilva Tare: Po, Zoti ekziston!

Thomas, është gëzimi i shtëpisë, ndaj motra dhe mami e mbajnë përkrah, ndërsa babi e mban në krahë!

"Zoti ekziston", shkruan Tare përkrah fotove me Thomas./L.F-dritare.net