Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Thanë se ishte pompist karburanti, publikohet licenca e infermierit që shkoi në Itali

Thanë se ishte pompist karburanti, publikohet licenca e infermierit që

Infermieri, Qazim Kasem Ismaili, sot është sulmuar nga disa media, duke vënë në pikëpyetje shkollimin dhe profesionin e tij. Ismaili, është nisur me grupin e 30 personave (mjekë dhe Infermiere) drejt Italisë, dhe që nga dita e sotme, kanë filluar punën në spitalin e Breshias.

Thanë se ishte pompist karburanti, publikohet licenca e infermierit që

Mediet shkruan se, Ismaili ishte pompist karburanti. Por më pas është publikuar certifikata e tij personale, ku tregohet se është licencuar si infermier që nga ’93-shi./lexo.al

Thanë se ishte pompist karburanti, publikohet licenca e infermierit që