Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Të gjithë ambasadorët e BE në Shqipëri bëjnë një apel të fortë për shqiptarët

Të gjithë ambasadorët e BE në Shqipëri bëjnë

Në Ditën Evropiane të Gjuhëve, Ambasadori i BE-së Luigi Soreca dhe Ambasadorët e shteteve anëtare kanë një mesazh të veçantë në gjuhën e tyre amtare për popullin tonë.

Të gjithë ata bëjë thirrje për të vendosur maskën, larë duart dhe mbajtur distancën për të shmangur sa më shumë pandeminë e koronavirusit.

Ambasadori i BE, ato të Suedisë, Holandës, Francës, Spanjës, Gjermanisë, Greqisë, Çekisë, Hungarisë e Bullgarisë apelojnë për respektimin e masave në gjuhët e tyre./ I.M-Dritare.net