Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Sulltan Novruzi, mesazhi i Baba Mondit: Me dashuri, paqe dhe mirësi arrihet gjithçka!

Sulltan Novruzi, mesazhi i Baba Mondit: Me dashuri, paqe dhe mirësi arrihet

Baba Mondi ka dhënë mesazhin e tij sot për festën e Sulltan Novruzit.

“Do e festojmë këtë ditë të bukur, çdo gjë lulëzon. Imam Aliu i tregoi botës se me dashuri, paqe dhe mirësi arrihet gjithçka. Udhëheqja e tij ka qenë gjeniale dhe është mësim për ne. Të gjithë bashkë të lutemi për një mirësi të mbarë njerëzore”, tha Baba Mondi në ditën e festës./M.T/dritare.net