Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Grumbullimet në objektet e kultit, posteri origjinal dhe arsyeja e rekomandimit të OBSH!

Grumbullimet në objektet e kultit, posteri origjinal dhe arsyeja e

Duke çmuar si një masë shumë të rëndësishme dhe botërisht të ndjeshme, Organizata Botërore e Shëndetësisë ka përgatitur një informacion ndërgjegjësues në lidhje me rekomandimet për ndalimin e grumbullimeve për të kufizuar përhapjen e COVID19.

Grumbullimet në objektet e kultit, posteri origjinal dhe arsyeja e

Posteri ndërgjegjësues i OBSH i cili përfshin edhe rekomandimin për ndalimin e grumbullimeve në objektet e kultit, është publikuar edhe në Shqipëri, siç është publikuar në çdo vend anëtar të OBSH.

Grumbullimet në objektet e kultit, posteri origjinal dhe arsyeja e

Posteri ndërgjegjësues tregon rëndësinë e distancimit social (me përkufizim i quajtur gjithashtu edhe “distancim fizik”), me qëllimin e vetëm, mbrojtjen e shëndetit të besimtarë e në objektet e kultit”./Dritare.net