Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Smart Center, një vend ku mund te gjesh gjithçka!

Smart Center, një vend ku mund te gjesh gjithçka!

Jo vetëm kurse profesionale, por trajnime falas, e deri tek gjetja e vendeve të punës.

Me qendër në Durrës, Smart Center vjen tanimë edhe në Tiranë!

“Smart Center” është gjithashtu edhe një qendër multifunksionale, për të gjitha moshat dhe ofron dhjetëra kualifikime të shumëllojshme.

Smart Center, një vend ku mund te gjesh gjithçka!

Smart Cenetr ofron ndërtimin dhe mirëmbajtjen e web-siteve për biznese, por edhe ndërtimin e aplikacioneve për këto biznese.

Nga ana tjetër, për fëmijët ofrohen kurse për të gjitha lëndët, dhe përgatitje për olimpiada të ndryshme nga matematika, tek fizika, ekonomia, biologjia, por edhe përgatitje për provimet e maturës, dhe minimaturës.

Për sezonin e verës Smart Center ofron kurse vere!

Kjo qendër ofron gjithashtu edhe kurse për të gjitha gjuhët e huaja, nga anglishtja, tek italishtja, gjermanishtja, frëngjishtja, spanjishtja, greqishtja dhe turqishtja.

Smart Center ofron kurse dhe trajnime të avancuara për të gjitha programet kompjuterike, duke filluar nga Financa 5, deri tek Exel i avancuar, e multimedia.

Smart Center, një vend ku mund te gjesh gjithçka!

Por, edhe kurse muzike, si piano dhe Kitara.

Gjendet tek Kinema Agimi, ose mund të kontaktoni në numrin e telefonit 069 875 0700./ Dritare.net

Smart Center, një vend ku mund te gjesh gjithçka!Smart Center, një vend ku mund te gjesh gjithçka!Smart Center, një vend ku mund te gjesh gjithçka!Smart Center, një vend ku mund te gjesh gjithçka!Smart Center, një vend ku mund te gjesh gjithçka!Smart Center, një vend ku mund te gjesh gjithçka!Smart Center, një vend ku mund te gjesh gjithçka!Smart Center, një vend ku mund te gjesh gjithçka!Smart Center, një vend ku mund te gjesh gjithçka!