Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Si duket spitali i ri i Sëmundjeve të Brendshme në Spitalin Universitar të Traumës!

Si duket spitali i ri i Sëmundjeve të Brendshme në Spitalin

Spitali i Ri i Sëmundjeve të Brendshme në Spitalin Universitar të Traumës është një tjetër investim që po i shtohet shërbimit shëndetësor në vend.

"Spitali i Ri i Sëmundjeve të Brendshme në Spitalin Universitar të Traumës dhe ura lidhëse që po ndërtohet është një tjetër investim që vijon me ritme shumë të mira në kantierin e shëndetësisë, që nuk ndalet nga veriu në jug."shkruan Rama./M.T/dritare.net