Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

"Shqip" sjell foto nga dorëshkrimet e Musine Kokalarit kur ka jetuar në Rrëshen

"Shqip" sjell foto nga dorëshkrimet e Musine Kokalarit kur ka

Jeta e panjohur e Musine Kokalarit, angazhimi si etnografe, poete, aktiviste dhe patriote ishte thelbi i emisionit ‘Shqip’ nga Rudina Xhunga. E ftuar në ‘Shqip’ studiuesja Nashi Brooker me banim në Londër që ka marrë njohje me gjithë materialet personale të Musine Kokalari dhe tani po përgatit një libër që do të botohet në Angli. Ajo sjell në ‘Shqip’ disa momente nga jeta e Musinesë duke e trajtuar atë jo si viktimë të komunizmit por si sfiduese të tij dhe sidomos si një model për brezat të një shqiptareje që nuk u nënshtrua kurrë. Studuiesja sjell foto nga dorëshkrimet e Musine Kokalarit kur ka jetuar në Rrëshen e internuar dhe foto të krijimtarisë letrare së Musine Kokalarit prej vitit 1937-1944.

Foto nga dorëshkrimet e Musine Kokalarit kur ka jetuar në Rrëshen e internuar:

"Shqip" sjell foto nga dorëshkrimet e Musine Kokalarit kur ka"Shqip" sjell foto nga dorëshkrimet e Musine Kokalarit kur ka"Shqip" sjell foto nga dorëshkrimet e Musine Kokalarit kur ka"Shqip" sjell foto nga dorëshkrimet e Musine Kokalarit kur ka"Shqip" sjell foto nga dorëshkrimet e Musine Kokalarit kur ka"Shqip" sjell foto nga dorëshkrimet e Musine Kokalarit kur ka"Shqip" sjell foto nga dorëshkrimet e Musine Kokalarit kur ka"Shqip" sjell foto nga dorëshkrimet e Musine Kokalarit kur ka

Foto të krijimtarisë letrare së Musine Kokalarit prej vitit 1937-1944:

"Shqip" sjell foto nga dorëshkrimet e Musine Kokalarit kur ka"Shqip" sjell foto nga dorëshkrimet e Musine Kokalarit kur ka"Shqip" sjell foto nga dorëshkrimet e Musine Kokalarit kur ka"Shqip" sjell foto nga dorëshkrimet e Musine Kokalarit kur ka

"Shqip" sjell foto nga dorëshkrimet e Musine Kokalarit kur ka"Shqip" sjell foto nga dorëshkrimet e Musine Kokalarit kur ka"Shqip" sjell foto nga dorëshkrimet e Musine Kokalarit kur ka