Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Shpëtim Nazarko: Turp të rrihet një plak si Berisha. Pleqtë dhë fëmijët s’preken me dorë!

Shpëtim Nazarko: Turp të rrihet një plak si Berisha. Pleqtë

Shpëtim Nazarko ka dënuar goditjen e Sali Berishës. Ai tha se pleqtë dhe fëmijët s’duhet të preken me dorë.


E dënoj këtë akt dhe shpresoj të jetë akti i një fanatiku, pasi mund të them se pleqtë dhe fëmijët nuk mund të qëllohen.

Është pa diskutim akt i dënueshëm, por ai është dhe i moshuar dhe nuk mund të ketë reflekset e vetëmbrojtjes.

Është akt i një fanatiku që ka ardhur me një qëllim të caktuar.

Duhet të shpresojmë që ky konflikt të mbetet i veçuar megjithë përmasën tragjike që ka brenda sepse Berisha nuk përfaqëson atë pjesë të rëndësishme të opozitës, por dhe një njeri pleqëri”, tha Nazarko./ J.H/ dritare.net