Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Regjisori dhe shkrimtari italian Sorrentino: “Edi Rama, me këtë emër të bukur prej mesfushori, bëri një gol të shkëlqyer

Regjisori dhe shkrimtari italian Sorrentino: “Edi Rama, me këtë

Regjisori dhe shkrimtari italian, Paolo Sorrentino, përgëzoi sot Kryeministrin Edi Rama për dërgimin në Itali të 30 mjekëve dhe infermierëve në luftën kundër COVID-19.

Regjisori dhe shkrimtari italian Sorrentino: “Edi Rama, me këtë

“Edi Rama, me këtë emër të bukur prej mesfushori, bëri një gol të shkëlqyer duke na kujtuar një ndjenjë që ne gjithmonë e harrojmë: mirënjohjen”, – u shpreh Sorrentino.

Regjisori dhe shkrimtari italian Sorrentino: “Edi Rama, me këtë