Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Rama: Trashëgimia kulturore, vetëm gjatë qeverisjes sonë, ka njohur vëmendje!

Rama: Trashëgimia kulturore, vetëm gjatë qeverisjes sonë, ka

Kryeministri Edi Rama, ndërsa ka ndarë në Facebook, një video Urës shekullore të Shën Prodhomit në Voskopojë, e cila është rikonstruktuar, shkruan se, vetëm gjatë qeverisjes së tij, trashëgimia kulturore ka njohur vëmendje, përkujdesje dhe rimëkëmbje.

Rama: Trashëgimia kulturore, vetëm gjatë qeverisjes sonë, ka

Rama: Trashëgimia kulturore, vetëm gjatë qeverisjes sonë, ka

“Trashëgimia Kulturore ka njohur gjatë qeverisjes sonë të vetmen periudhë vëmendjeje, përkujdesje, rimëkëmbjeje, në 30 vitet e fundit dhe ky është vetëm një tjetër nga shumë shembujt kuptimplotë të angazhimit tonë për vlerat e vërteta të kësaj trashëgimie, ku nuk ka bërë kurrë pjesë, në asnjë dokument zyrtar të asnjë faze të pasluftës karakatina e shembur pak kohë më parë në kryeqytet...”, shkruan Rama./E.B-dritare.net

Rama: Trashëgimia kulturore, vetëm gjatë qeverisjes sonë, ka

Rama: Trashëgimia kulturore, vetëm gjatë qeverisjes sonë, ka