Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Punonjësit e Bashkisë Tiranë u ofrojnë një strehë të ngrohtë personave në situatë rruge, Veliaj: Ju lutem familjeve të mos i neglizhoni!

Punonjësit e Bashkisë Tiranë u ofrojnë një strehë

Shërbimet e Policisë Bashkiake së bashku me shërbimet sociale të Bashkia Tiranë, janë çdo ditë e çdo natë në terren për të ndihmuar njerëzit në situatë rruge.
Për shkak të uljes së ndjeshme të temperaturave të ditëve të fundit, ata kanë intensifikuar kontrollet, për të konstatuar dhe dërguar në qendrat sociale të Bashkisë, të gjithë shtetasit e gjendur në situatë rruge, me qëllim për të ruajtur jetën dhe shëndetin e tyre.

Punonjësit e Bashkisë Tiranë u ofrojnë një strehëPunonjësit e Bashkisë Tiranë u ofrojnë një strehë
Kryebashkiaku Veliajt përmes një postimi në rrjetet sociale falenderon punonjësit e terrenit për punën e palodhshme.

Punonjësit e Bashkisë Tiranë u ofrojnë një strehë
"Çdo mbrëmje të ftohte, skuadrat e Policisë Bashkiake dhe të Emergjencave të Bashkisë Tiranë shoqërojnë në ambientet e ngrohta të Qendrës Sociale Shkoze personat në situatë rruge. Ju falenderoj me zemër. Por, shumica vijnë nga qytete ku kanë familje që s'duhet t'i neglizhojnë, ju lutem!", shkruan Veliaj në Twitter./dritare.net