Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Publikohet teza e provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë!

Publikohet teza e provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë!

Sot po zhvillohet provimi i dytë i maturantëve për Gjuhën Shqipe dhe Letërsinë, por pak minuta pas nisjes së provimit është publikuar një variant i tezës.

Edhe në provimin e anglishtes ndodhi e njëjta gjë./A.ZH-dritare.net