Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

PS depoziton në KQZ kandidaturat për anëtar të KZAZ-ve!

PS depoziton në KQZ kandidaturat për anëtar të KZAZ-ve!

Partia Socialiste ka depozituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve kandidaturat për anëtar të KZAZ-ve për zgjedhjet vendore 2023.

Pas grupit të Sali Berishës edhe Partia e Lirisë dhe Partia Socialiste kanë dorëzuar në KQZ kandidaturat për anëtar të KZAZ-ve për zgjedhjet vendore të 14 majit. Ditën e nesërme ose të hënën, pritet që edhe grupi i Enklejd Alibeajt të dorëzojë kandidaturat e tyre, pasi afati i vendosur nga kryekomisoneri Ilirjan Celibashi është 29 janari./m.t/driatre.net