Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Prova e dytë për maturantët mbetës, publikohen datat dhe udhëzimet!

Prova e dytë për maturantët mbetës, publikohen datat dhe

Maturantët mbetës në një nga provimet e maturës shtetërore do të mund ta provojnë veten në sezonin e dytë të Provimeve të Maturës Shtetërore.

Ministria e Arsimit ka njoftuar se sesioni i provimeve të vjeshtës do të nisë nga 24 gushti dhe do të përfundojë në 3 shtator 2020.

Provimi i gjuhës së huaj do të jepet më 24 gusht;

27 gusht provimi i gjuhës shqipe dhe letërsisë'

31 gusht i matematikës ;

3 shtator me provimin me zgjedhje.

Të gjitha pyetjet do të jenë me alternativa./ I.M-Dritare.net

Prova e dytë për maturantët mbetës, publikohen datat dheProva e dytë për maturantët mbetës, publikohen datat dheProva e dytë për maturantët mbetës, publikohen datat dhe