Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Paracaktonin fituesin e tenderave, kush janë 4 të arrestuarit në Universitetin e Kamzës!

Paracaktonin fituesin e tenderave, kush janë 4 të arrestuarit në

Zbardhen emrat e katër të arrestuarve në Universitetin Bujqësor të Tiranës, të cilët akuzohen se abuzuan me tenderin për plehrat kimike.

Të arrestuarit:

- Ali Rasha, me detyre Drejtor i Fermës Didaktike Eksperimentale ne Universitetin Bujqësor Tiranë.

- Tahir Ballgjini me detyrë Përgjegjës i Sektorit të Bujqësisë.

- Rushit Suna, me detyrë specialist i sektorit të bujqësisë.

- Ahmet Mejdani, me detyrË magazinier në magazinen qendrore në Universitetin Bujqësor Tiranë.

Këta shtetas në bashkëpunim me njëri-tjetrin, në role të ndryshme, paracaktonin fituesin e tenderave, kryenin hyrje dhe dalje fiktive të mallrave në magazina, duke shpërdoruar detyrën, sipas njoftimit të policisë./Xh.Xh/dritare.net