Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Para dhe pas prerjes dhe rregullimit të parë të flokëve pas karantinës

Para dhe pas prerjes dhe rregullimit të parë të flokëve pas

Për muaj me radhë botës ka qenë e izoluar, asnjë shërbim pothuajse nuk ka funksionuar për të paktën 3 muaj anembanë botës.

Gjithçka ishte e mbyllur, dhe situata ishte e pazakontë jo vetëm për gjeneratat e reja.

Menjëherë pasi u mbyll karantina, njerëzit u dyndën t'i rikthehen jetës së tyre së mëparshme.

Ndër bizneset që ishin të mbyllua ishin edhe berberët dhe parukeritë.

Pas karantinës njerëzit ia mësynë këtyre bizneseve për të prerë e rregulluar flokët.

Më poshtë disa foto se si dukeshin 13 njerëz para dhe pas prerjes së parë të flokëve pas karantinës./ I.M-Dritare.net

Para dhe pas prerjes dhe rregullimit të parë të flokëve pasPara dhe pas prerjes dhe rregullimit të parë të flokëve pasPara dhe pas prerjes dhe rregullimit të parë të flokëve pasPara dhe pas prerjes dhe rregullimit të parë të flokëve pasPara dhe pas prerjes dhe rregullimit të parë të flokëve pasPara dhe pas prerjes dhe rregullimit të parë të flokëve pasPara dhe pas prerjes dhe rregullimit të parë të flokëve pasPara dhe pas prerjes dhe rregullimit të parë të flokëve pasPara dhe pas prerjes dhe rregullimit të parë të flokëve pasPara dhe pas prerjes dhe rregullimit të parë të flokëve pasPara dhe pas prerjes dhe rregullimit të parë të flokëve pasPara dhe pas prerjes dhe rregullimit të parë të flokëve pasPara dhe pas prerjes dhe rregullimit të parë të flokëve pas