Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Nxënësja ekselente braktiset në rrugë nga nëna për një 5 në latinisht!

Nxënësja ekselente braktiset në rrugë nga nëna për

Pak ditë para përfundimit të shkollës, një nënë në Itali, bëri një akt ekstrem ndaj vajzës së saj, kur pa dëftesën. Vajza i mori të gjitha notat ekselente, por 5 në latinisht, e ktheu situatën përmbys.

“Mjaft, dil nga makina”, i bërtiti e ëma në kulmin e debatit për atë 5 e pakthyeshme, pak ditë para përfundimit të shkollës. Vajza 16-vjeçare nga Roma, u braktis nga nëna në Grande Raccordo Anulare. Një patrullë nga grupi i Emergjencave të Sigurisë Publike të Forcave Policore Lokale të Kryeqytetit të Romës i erdhi në ndihmë dhe e gjeti të miturën pranë tunelit Appia dhe e çoi në zyrat në Ponte di Nona.

Kur vajza i tregoi për debatin me nënën dhe se çfarë kishte ndodhur me të, policia u step. Iu dukej e pabesueshme fakti që një nënë mund të braktisë fëmijën, për një notë kaluese.

Ndaj nënës 40-vjeçare, rëndoi akuza e abuzimit me fëmijën./L.F-dritare.net