Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Moderna: Vaksìna jonë, krijon 1 vit imunitet!

Moderna: Vaksìna jonë, krijon 1 vit imunitet!

Kompania e vaksinavè antì-Covìd-19, beson se vaksina e saj do t’i mbrojë njerëzit ndaj vìrusit për së paku një vit. Përfaqësues të kompanisë thanë se Moderna, do të duhet të provojë nëse një dozë e tretë, mund të zgjasë në kohë imunitetìn ndaj këtij virusì. Aktualisht vaksìna bëhet me dy doza, me një muaj diferencë. Vaksinat e koronavirusìt të Moderna dhe Pfizer / BioNTech kanë fituar autorìzimin e përdorimit urgjent nga Administrata Amerikane e Ushqimit dhe Barnave në SHBA./L.F-dritare.net