Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Mbyllja e kolegjit turk, nxënësit në protestë!

Mbyllja e kolegjit turk, nxënësit në protestë!

Mbyllja e kolegjit turk në Shqipëri Mehmet Akif ka sjellë edhe rezistencën e nxënësve, prindërve dhe të mësuesve të shkollës, të cilët protestuan sot para godinës kundër këtij vendimit. Ato thonë se do të ndjekin rrugët ligjore. Në shenjë revolte, nxënësit dorëzuan certifikatat dhe medaljet e arit që kanë fituar në olimpiada, të ndryshme.

Mbyllja e kolegjit turk, nxënësit në protestë!

Ministria e Arsimit sqaroi shkaqet e marrjes së vendimit për heqjen e licencës së kësaj shkolle. Në një reagim zyrtar, ministria e Arsimit Evis Kushi, thotë se ky vendim ka ardhur si rezultat i konstatimit nga Ministria e Arsimit të një sërë shkeljeve të legjislacionit në fuqi nga zotëruesit e licencës në fjalë./L.F-dritare.net

Mbyllja e kolegjit turk, nxënësit në protestë!Mbyllja e kolegjit turk, nxënësit në protestë!Mbyllja e kolegjit turk, nxënësit në protestë!Mbyllja e kolegjit turk, nxënësit në protestë!Mbyllja e kolegjit turk, nxënësit në protestë!Mbyllja e kolegjit turk, nxënësit në protestë!Mbyllja e kolegjit turk, nxënësit në protestë!Mbyllja e kolegjit turk, nxënësit në protestë!Mbyllja e kolegjit turk, nxënësit në protestë!Mbyllja e kolegjit turk, nxënësit në protestë!Mbyllja e kolegjit turk, nxënësit në protestë!Mbyllja e kolegjit turk, nxënësit në protestë!Mbyllja e kolegjit turk, nxënësit në protestë!Mbyllja e kolegjit turk, nxënësit në protestë!Mbyllja e kolegjit turk, nxënësit në protestë!Mbyllja e kolegjit turk, nxënësit në protestë!