Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Lënda me Zgjedhje/ Sot provimi i fundit i Maturës Shtetërore!

Lënda me Zgjedhje/ Sot provimi i fundit i Maturës Shtetërore!

Mbi 33 mijë maturantë sot në të gjithë vendin do t’i nënshtrohen provimit të Lëndës me Zgjedhje. Provimi është përcaktuar që të nisë në orën 10:00 deri në 12:30.

Testi i Maturës në total do të ketë 60 pikë, ku 20 pikë për pyetjet me alternativa dhe 40 pikë pyetjet me zhvillim.

Deri më tani maturantët kanë dhënë provimet e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, Matematikës e Gjuhës së Huaj dhe ende nuk ka dalë asnjë përgjigje nga këto teste. Pas përfundimit të kësaj faze, maturantët përzgjedhin degën që preferojnë./Xh.Xh/dritare.net