Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Kuvendi në seancë, pedagogët protestë para parlamentit!

Kuvendi në seancë, pedagogët protestë para parlamentit!

Në një kohë kur është mbledhur kuvendi, pedagogët po protestojnë përpara godinës dhe kërkojnë rritje pagash. Ndonëse kanë vendosur të mos bojkotojnë më mësimin, pedagogët nuk janë tërhequr nga kërkesa e tyre për rritje pagash.