Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Koronavirusi/ Shefi i instagram, po e menaxhon rrjetin nga garazhi i tij!

Koronavirusi/ Shefi i instagram, po e menaxhon rrjetin nga garazhi i tij!

"Unë momentalisht po punoj nga garazhi im," tha Adam Mosseri kur u pyet se si është të drejtosh një nga platformat më të mëdha të mediave sociale në botë nga shtëpia e tij në San Francisko.

Prej vitesh, Instagram ka qenë sinonim i udhëtimeve dhe përvojave. Përdoruesit e saj plotësojnë ngjarjet e tyre me foto të filtruara dhe të prera me kujdes të vendeve ekzotike dhe vendeve të gjallë. Por tani, nga garazhi i tij i lidhur me kompensatë, Mosseri, Drejtori i Përgjithshëm i Instagramit, po u thotë përdoruesve të tij të bëjnë atë që po bën: qëndroni në shtëpi.

Gjatë javës së kaluar kompania nisi një fushatë "Stay at Home" “Qëndro në shtëpi” të paraqitur dukshëm në seksionin story.

Mosseri zbuloi se të marten opsioni "Rri në shtëpi" po përdorej aq shumë, saqë rrjeti social gati sa nuk u bllokua.

Tani që edhe shefi i instagram por rri në shtëpi, edhe ne të gjithë duhet ta bëjmë një gjë tillë, prandaj #Rrinështëpi dhe #LexoDritare