Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Koronavirusi/Rregullat e reja që duhet të ndjekin çerdhet dhe kopshtet!

Koronavirusi/Rregullat e reja që duhet të ndjekin çerdhet dhe

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar udhëzimet që duhet të ndjekin kopshtet dhe çerdhet në vend, të cilat priten të hapen në 1 qershor.

Koronavirusi/Rregullat e reja që duhet të ndjekin çerdhet dhe

Koronavirusi/Rregullat e reja që duhet të ndjekin çerdhet dhe

Sipas rregullores thuhet që fëmijëve duhet t’u matet temperatura çdo ditë para se të hyjë në institucion dhe të pastrojë duart me dezinfektues.

Koronavirusi/Rregullat e reja që duhet të ndjekin çerdhet dhe

Nuk lejohet që fëmijët të hynë dhe të dalin disa herë nga kopshti apo çerdhja dhe rekomandohet që të jenë prindërit ata që shoqërojnë fëmijët dhe jo gjyshërit.

Koronavirusi/Rregullat e reja që duhet të ndjekin çerdhet dhe

Megjithatë këto janë kushtet paraprake që janë vendosur, të cilat mund të ndryshojnë në varësi të situatës./L.F-dritare.net

Koronavirusi/Rregullat e reja që duhet të ndjekin çerdhet dhe