Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Kush e mendonte se do të vinte një ditë e tillë, ku distanca me njerëzit dhe maska, të na bëheshin normale. Jeta e re, pa festa, pa dasma, grumbullime, stadiume pa tifozë, pa takime me gjyshërit, punë nga shtëpia, distanca sociale, dhe maska, të na bëheshin një normalitet. Jeta e re, treguar në foto!/L.F-dritare.net

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!

Jeta e re, në foto!