Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Infektohet me Covid-19 neurologu i njohur, Drini Dobi

Infektohet me Covid-19 neurologu i njohur, Drini Dobi

Infektohet me Covid-19 neurologu i njohur, Drini Dobi. Ai po trajtohet në spital. Dr. Drini është neurolog me një eksperiencë pune klinike 25-vjeçare. Ai beson se vënia e një diagnoze të saktë është kyçe në gjithë procesin e menaxhimit të sëmundjes.

Dr.Drini është edhe pedagog pranë Fakultetit të Mjekësisë dhe shef i Shërbimit Neurovaskular në Polin Administraitv të Integruar të Neuroshkencave.

Dritare.net i uron shërim të shpejtë mjekut që ka ndihmuar e shëruar mijëra njerëz në 25 vjet karriere./K.C/dritare.net