Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Ilir Beqaj: Në baret dhe club-et e jugut, po sfidojnë shtetin dhe kovidin!

Ilir Beqaj: Në baret dhe club-et e jugut, po sfidojnë shtetin dhe

Nga Ilir Beqaj

Lufta me Covid-19 është luftë në territor.

Beteja kryesore këtë javë është në bregdetin e Jonit.

Beach bar më beach bar dhe club më club. 24 orë në çdo ditë.

Duke filluar nga prototipët si Nazar e Folie Marine e të gjithë me radhë.

Aty po lejohet të ndodhin “plagosje me paramendim”.

Aty po sakrifikohet sakrifica 5 mujore e personelit shëndetësor.

Aty po nëpërkëmben politikat mbështetëse ndaj grupeve më të dëmtuara nga pandemia.

Babëzisë së pronarëve së atyre bizneseve për të fituar shumë e shpejt në kurriz të shëndetit të shqiptarëve duhet t’i përgjigjemi me forcën e ligjit.

Karshillëku i administratorëve të atyre bizneseve për të shkelur ligjin meriton ndëshkimin shembullor.

Situatat e paqarta që kalojmë kërkojnë vendosmëri të leadershipit.

Koha është tani!/Marrë nga Facebook-u i autorit