Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Fotot/ Këta janë administratorët e mikrokredive MCA! Zhvatën 7.2 mln euro!

Janë publikuar fotot e përmbaruesve dhe administratorëve të institucioneve financiare, Aldo Daka, Albert Gega, Edmond Mato, Arben Maksuti dhe Alban Kote. Ndërsa arrest shtëpie është dhënë për Kejda Seferi, Elda Ibro, Jorsida Dervishi dhe Alketa Tanushi.

Fotot/ Këta janë administratorët e mikrokredive MCA! Zhvatën

Elda Ibro

Fotot/ Këta janë administratorët e mikrokredive MCA! Zhvatën

Kejda Seferi

Fotot/ Këta janë administratorët e mikrokredive MCA! Zhvatën

Jorsida Dervishi

Fotot/ Këta janë administratorët e mikrokredive MCA! Zhvatën

Arben Meskuti

Fotot/ Këta janë administratorët e mikrokredive MCA! Zhvatën

Alketa Tanushi

Fotot/ Këta janë administratorët e mikrokredive MCA! Zhvatën

Alban Kote

Fotot/ Këta janë administratorët e mikrokredive MCA! Zhvatën

Albert Gega

Fotot/ Këta janë administratorët e mikrokredive MCA! Zhvatën

Aldo Daka/M.K-dritare.net