Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Fotot e nxënësve ekselentë në rrugët e Tiranës, Veliaj: Dija, puna e dashuria, reklama më e mirë e qytetit

Fotot e nxënësve ekselentë në rrugët e Tiranës,

E kthyer tashmë në një traditë nga Veliaj, edhe këtë vit Bashkia e Tiranës do të vendosë në rrugët kryesore fotografitë e nxënësve ekselentë. Në kuadër të nismës së propozuar nga kryebashkiaku Veliaj, në tabelat që përdoren për të reklamuar bizneset, do të vendosen fotot e nxënësve më të mirë të shkollave në Tiranë, ku është shkruar edhe emri i nxënësit të talentuar.

“Si çdo vit Bashkia Tiranë do të nderojë gjatë Tetorit nxënësit më të mirë të qytetit në çdo stendë reklamash. Ne besojmë se dija, puna e dashuria janë reklama më e mirë e qytetit tonë.
Beso, puno, mëso, ëndërro, duaj!”, shkruan Veliaj.

Fotot e nxënësve ekselentë në rrugët e Tiranës,

Me ardhjen në krye të Bashkisë së Tiranës, Veliaj riktheu dhe bursat për nxënësit ekselentë duke promovuar dhe mbështetur arsimimin e brezit të ri dhe sidomos të atyre që kanë treguar vullnet për të shkëlqyer në mësime, ku mbështetet edhe e ardhmja e sigurtë e Tiranës dhe e brezit të ardhshëm./dritare.net

Fotot e nxënësve ekselentë në rrugët e Tiranës,Fotot e nxënësve ekselentë në rrugët e Tiranës,Fotot e nxënësve ekselentë në rrugët e Tiranës,