Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Foto të frikshme brenda sektit të çuditshëm në Shkodër!

Foto të frikshme brenda sektit të çuditshëm në

Ngjarja e ndodhur pak ditë më parë në Kombinat, ku nënë e bijë javë vetëflijuar me idenë se do të ringjallen, ka sjellë edhe një herë në vëmendje numrin e madh të sekteve edhe satanike që ndodhen në vendin tonë, dhe kontrollin e tyre.

Menjëherë pas rënies së sitemit komunist në Shqipëri, fotografi Michel Setboun ka qenë brenda një sekti të çuditshëm në Shkodër.

Foto të frikshme brenda sektit të çuditshëm në

Një sekt mysliman, atje bënte ritualte të frikshme duke shpuar pjesë të ndryshme të trupit, dhe në foto shihet qartë se deri ku arrinin njerëzit në këtë sekt.

Këto sekte operaojnë edhe sot, kryesisht në Iran, dhe tek muslimanët shiit atje./ I.M-Dritare.net

Foto të frikshme brenda sektit të çuditshëm nëFoto të frikshme brenda sektit të çuditshëm nëFoto të frikshme brenda sektit të çuditshëm nëFoto të frikshme brenda sektit të çuditshëm nëFoto të frikshme brenda sektit të çuditshëm nëFoto të frikshme brenda sektit të çuditshëm nëFoto të frikshme brenda sektit të çuditshëm nëFoto të frikshme brenda sektit të çuditshëm nëFoto të frikshme brenda sektit të çuditshëm nëFoto të frikshme brenda sektit të çuditshëm nëFoto të frikshme brenda sektit të çuditshëm në