Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Foto/ Si pandemia ndryshoi frikshëm mënyrën e të bërit mësim!

Foto/ Si pandemia ndryshoi frikshëm mënyrën e të bërit

Pothuajse çdo fushë e jetës është prekur nga koronavirusi, dhe gjërat e përditshme kanë ndryshuar në mënyrë drastike.

Që tek përshëndetjet, përqafimet me të dashurit, e deri tek restorantet, festat e darkës, puna e mësimi në shkolla, gjithçka duket se ka marrë rrjedhë tjetër.

Në fotot më poshtë të sjella nga "Reuters" nga shumë vende të botës, shihet qartë si koronavirusi ka ndryshuar mënyrën e të bërit mësim në vitin 2020./ I.M-Dritare.net
Foto/ Si pandemia ndryshoi frikshëm mënyrën e të bëritFoto/ Si pandemia ndryshoi frikshëm mënyrën e të bëritFoto/ Si pandemia ndryshoi frikshëm mënyrën e të bëritFoto/ Si pandemia ndryshoi frikshëm mënyrën e të bëritFoto/ Si pandemia ndryshoi frikshëm mënyrën e të bëritFoto/ Si pandemia ndryshoi frikshëm mënyrën e të bëritFoto/ Si pandemia ndryshoi frikshëm mënyrën e të bëritFoto/ Si pandemia ndryshoi frikshëm mënyrën e të bëritFoto/ Si pandemia ndryshoi frikshëm mënyrën e të bëritFoto/ Si pandemia ndryshoi frikshëm mënyrën e të bëritFoto/ Si pandemia ndryshoi frikshëm mënyrën e të bëritFoto/ Si pandemia ndryshoi frikshëm mënyrën e të bëritFoto/ Si pandemia ndryshoi frikshëm mënyrën e të bëritFoto/ Si pandemia ndryshoi frikshëm mënyrën e të bëritFoto/ Si pandemia ndryshoi frikshëm mënyrën e të bëritFoto/ Si pandemia ndryshoi frikshëm mënyrën e të bëritFoto/ Si pandemia ndryshoi frikshëm mënyrën e të bëritFoto/ Si pandemia ndryshoi frikshëm mënyrën e të bëritFoto/ Si pandemia ndryshoi frikshëm mënyrën e të bërit