Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Foto/ Pas 4 muajsh pauzë, sot nisi transporti publik!

Foto/ Pas 4 muajsh pauzë, sot nisi transporti publik!

Në fillim të marsit, pas shpërthimit së koronavirusit në Shqipëri, u mbyll transporti publik. Sot, 4 muaj më vonë, urbanët kanë nisur punën, me rregulla të reja udhëtimit.

Foto/ Pas 4 muajsh pauzë, sot nisi transporti publik!

Qytetarët duhet të respektojnë një sërë masash të cilat dritare.net jua tregon më poshtë.

Ulja e udhëtarëve do të jetë në mënyrë diagonale, me përjashtim të personave të së njëjtës familje, vërtetuar me dokument identifikimi.

Është i detyrueshëm përdorimi i maskave, si për udhëtarët edhe për punonjësit.

Pasagjerët duhet të përdorin maska edhe në stacione.

Hipja dhe zbritja e udhëtarëve do të bëhet nga dyer të ndryshme.

Dritaret e mjeteve duhet të qëndrojnë të hapura gjatë gjithë kohës së udhëtimit, ndërsa do të ketë postera sensibilizues për masat e sigurisë./E.B-dritare.net

Foto/ Pas 4 muajsh pauzë, sot nisi transporti publik!

Foto/ Pas 4 muajsh pauzë, sot nisi transporti publik!

Foto/ Pas 4 muajsh pauzë, sot nisi transporti publik!

Foto/ Pas 4 muajsh pauzë, sot nisi transporti publik!

Foto/ Pas 4 muajsh pauzë, sot nisi transporti publik!

Foto/ Pas 4 muajsh pauzë, sot nisi transporti publik!