Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Foto/ Ja si do të duket Kombinati pas rindërtimit!

Foto/ Ja si do të duket Kombinati pas rindërtimit!

Sot është prezantuar plani për rindërtimin e Kombinatit pasi ishte një nga zonat më të prekura nga tërmeti i 26 nëntorit.

Në fotot më poshtë mund të gjeni se si do të duket Kombinati pas rindërtimit, asipas projektit të prezantuar sot.

Kompleksi i ri do të ketë:

- Apartamente të reja falas për gjithë familjet e prekura dhe një potencial zhvillimi për akomodimin e 20,500 banorëve;
- 4 institucione të reja arsimore;
- 9 pika sociale e kulturore;

KombinARTI do të ketë 5 sheshe publike me shërbime të reja: Sheshi i Teknologjisë (TECH Square), Sheshi i Muzeut (Museum Square), Sheshi Universitar (University Square), Sheshi Garibaldi (Garibaldi Square) dhe Sheshi i Gastronomisë (Gastronomy Square)????

/ I.M-Dritare.net

Foto/ Ja si do të duket Kombinati pas rindërtimit!Foto/ Ja si do të duket Kombinati pas rindërtimit!Foto/ Ja si do të duket Kombinati pas rindërtimit!Foto/ Ja si do të duket Kombinati pas rindërtimit!Foto/ Ja si do të duket Kombinati pas rindërtimit!Foto/ Ja si do të duket Kombinati pas rindërtimit!