Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Foto/ Çfarë po ndodh te spitali Covid-4? Ja pamjet nga godina!

Foto/ Çfarë po ndodh te spitali Covid-4? Ja pamjet nga godina!

Tashmë spitali Covid-4 është vënë në dispozicion të pacientëve me koronavirus. Ky spital është me një staf mjekësor që do t'u shërbejë vetëm pacientëve me Covid-19 që kanë nevojë për një trajtim të veçantë pas kalimit të fazës akute. Covid-4, do të presë pacientët e përmirësuar pas trajtimit në 3 spitalet Covid.

Foto/ Çfarë po ndodh te spitali Covid-4? Ja pamjet nga godina!

Në këtë spital do të ketë 100 shtretër në dispozicion. Ky spital u hap në një kohë kur shifrat e të prekurve me virus janë rritur dhe bashkë me to edhe shtrimet në spitale.

Foto/ Çfarë po ndodh te spitali Covid-4? Ja pamjet nga godina!

Në disa foto nga LSA shihen disa pamje nga pjesa e jashtme e godinës së spitalit të ri./K.C/dritare.net

Foto/ Çfarë po ndodh te spitali Covid-4? Ja pamjet nga godina!Foto/ Çfarë po ndodh te spitali Covid-4? Ja pamjet nga godina!Foto/ Çfarë po ndodh te spitali Covid-4? Ja pamjet nga godina!Foto/ Çfarë po ndodh te spitali Covid-4? Ja pamjet nga godina!Foto/ Çfarë po ndodh te spitali Covid-4? Ja pamjet nga godina!Foto/ Çfarë po ndodh te spitali Covid-4? Ja pamjet nga godina!