Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Fatmira Hajdari kërkon rikthimin në detyrë, Ina Rama ka në dorë fatin e saj!

Fatmira Hajdari kërkon rikthimin në detyrë, Ina Rama ka në

E shkarkuar me 18 qershor 2020 nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, nga funksioni i saj si gjytare, Fatmira Hadari po kërkon rikthimin në detyrë.

Fatmira Hajdari ka depozituar një padi në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit, shkallën e dytë dhe të fundit të Vetingut, ku kërkon rikthimin në detyrë.

Fatmira Hajdari i kërkon KPA-së një hetim të ri për pasurinë dhe pastërtinë e figurës, si dhe vlerësimin e saj për aftësitë profesionale.

Ina Rama, është relatorja e çështjes së Hajdarit në apel./ I.M-Dritare.net