Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Çfarë tha  Ambasadori Soreca kur shkoi në Gjirokastër!

Çfarë tha  Ambasadori Soreca kur shkoi në

Kjo është vera e Gjirokastrës, dhe këtë po e dëshmojë çdo ditë turistë të shumtë që po shkojnë në këtë qytet kohët e fundit.

Çfarë tha  Ambasadori Soreca kur shkoi në

Këtë fundjavë, qytetin e gurtë e ka vizituar edhe ambasadori i Bashkimit Europian Luigi Soreca.

Deputetja Mirela Kumbaro, tregon foto nga udhëtimi i Sorecës në Gjirokastër, dhe fjalët që ai tha: Kënaqësia e udhërrëfimit është në maksimumin e vet kur e ushtron në Gjirokastër ku sot, me Flamurin, kryetarin e bashkisë dhe Jorin, nënkryetaren e bashkisë, mikpritem dy turistë jo të zakonshëm që ia mbrritën në Qytetin e Gurtë, si dy turistë te zakonshëm, Eeke dhe Luigi.
Dhe u ndanë nga ne me një fjali: “Duhet patjetër të rikthehemi se nuk mjaftoka një fundjavë” .

Gjithsesi, Gjirokastra nuk është vetëm qyteti, janë edhe fshatrat e saj, të bukur, të freskët e të mrekullueshëm, dhe Dritare,net i ka treguar këto fshatra me detaje/ I.M-Dritare.net

Çfarë tha  Ambasadori Soreca kur shkoi nëÇfarë tha  Ambasadori Soreca kur shkoi nëÇfarë tha  Ambasadori Soreca kur shkoi nëÇfarë tha  Ambasadori Soreca kur shkoi nëÇfarë tha  Ambasadori Soreca kur shkoi nëÇfarë tha  Ambasadori Soreca kur shkoi nëÇfarë tha  Ambasadori Soreca kur shkoi nëÇfarë tha  Ambasadori Soreca kur shkoi nëÇfarë tha  Ambasadori Soreca kur shkoi nëÇfarë tha  Ambasadori Soreca kur shkoi në