Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Emri/ Sekuestrohen pasuritë e paluajtshme dhe 97 makina të biznesmenit nga Shkodra!

Emri/ Sekuestrohen pasuritë e paluajtshme dhe 97 makina të biznesmenit

Prokuroria e Shkodrës ka sekuestruar pasuritë e biznesmenit Ago Gjolaj, pasi akuzohet për kontrabandimin dhe tregtimin e mallrave kontrabandë. Po ashtu Gjolaj akuzohet së është pjesë e një grupi kriminal që merret me trafikimin e lëndëve narkotike. Mësohet se prokuroria ka sekuestruar pasuri të paluajtshme dhe 97 makina.

"Gjolaj së bashku me dy vëllezërit e tij janë hetuar disa herë nga autoritet shqiptare madje edhe janë dënuar për vepra penale të ndryshme: kontrabandë, tregtim mallrash kontrabandë etj. Referuar të dhënave të grumbulluara deri tani Policia Gjyqësore ka dyshime të arsyeshme se pasuritë e shtetasit A.Gj. dhe familjarëve të tij nuk justifikohen nga pikëpamja ekonomike me të ardhura të ligjshme", njofton prokuroria.

Emri/ Sekuestrohen pasuritë e paluajtshme dhe 97 makina të biznesmenit Emri/ Sekuestrohen pasuritë e paluajtshme dhe 97 makina të biznesmenit/M.K-dritare.net