Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

E rrallë/ Liqeni i Pogradecit pushtohet nga flamingot

E rrallë/ Liqeni i Pogradecit pushtohet nga flamingot

Një pamje mbresëlënëse, jo nga ato të zakontat, kështu ka qenë kjo e sotme në Pogradec. Liqeni është pushtuar nga flamingot.

E rrallë/ Liqeni i Pogradecit pushtohet nga flamingot

Një pamje e rrallë, që i ka bërë qytetarët të nxjerrin menjëherë telefonat për të filmuar.

E rrallë/ Liqeni i Pogradecit pushtohet nga flamingot

Flamingot jetojnë gjithmonë në grupe, që nga grupet e vogla deri në qindra mijëra. Habitatin e tyre e kanë në Nartë dhe Karavasta./L.F-dritare.net