Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Doktor, një makiato të lutem!  

Doktor, një makiato të lutem!  

Nga Isa Myzyraj

Pak metra larg hyrjes së Spitalit Nënë Tereza, gjendet edhe një “spital” i vogël, ku nuk kryhen vizita, por pihet kafe e gjëra freskuese.

Doktor, një makiato të lutem!  

Dr.Artisti, është një lokal i veçantë, ku kamerierët të shërbejnë me veshje doktori, doreza maska, madje edhe me stetoskop.

Doktor, një makiato të lutem!  

Në lokal ndodhet edhe Ministria e Brendshme, zyra ku sipas menaxherit të lokalit, Arditit merren vendimet e mëdha, pra arredimi dhe idetë që po tërheqin vëmendjen e njerëzve.

Doktor, një makiato të lutem!  

Nëse doni të shkoni në tualet, ndiqni “Urgjencës”, por kujdes, tualeti i djemve është tek Mjeku, dhe i vajzave tek Doktoresha.

Doktor, një makiato të lutem!  Doktor, një makiato të lutem!  Doktor, një makiato të lutem!  

Nga ana tjetër, nuk mungon depoja farmaceutike, ose kuzhina.

Doktor, një makiato të lutem!  

“Ideja për të krijuar Dr.Artistin erdhi nga Ministria e Brendshme, aty ne kemi disa persona që punojnë aty dhe nga lindin idetë. Gjatë kësaj kohe të pandemisë së koronavirusit, njerëzit e shohin si një ambient të ngrohtë, ku respektohen masat dhe u shërben një doktor”-shprehet Arditi./ Dritare.net

Doktor, një makiato të lutem!  Doktor, një makiato të lutem!  Doktor, një makiato të lutem!  Doktor, një makiato të lutem!  Doktor, një makiato të lutem!  Doktor, një makiato të lutem!  Doktor, një makiato të lutem!  Doktor, një makiato të lutem!  Doktor, një makiato të lutem!