Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Bluzat e bardha te Shefqet Ndroqi: Një akt i shëmtuar, nuk mund të njollòsë punën e jashtëzakonshme të mjékëve!

Bluzat e bardha te Shefqet Ndroqi: Një akt i shëmtuar, nuk mund

Pérsoneli i shërbimit shëndétësor 'Shefqet Ndroqi' ka bërë një réagim në lidhje me ngjarjet e fundit, ku një sanitare u hoq si infermieré, duke i marrë familjarëve të një pacientéje me kòvid, 8 milionë lekë. Në reagim, thuhet se ky akt i shëmtùar, nuk mundet të njollòsë punën e jashtëzakonshme të pérsonelit shëndétësor të spítalit.

"Gjithë personéli shëndétësor i spítalit "Shefqet Ndroqi" ndjehet tejet i lëndùar, bùfasuar nga veprimi korruptív, çnjerëzòr i sanitares me inicialet T.A dhe dënòn me fòrcë këtë ákt të páligjshëm, kòrruptiv i bërë publik në emisionin invéstigativ 'STOP'. Ky ákt i shëmtùar dhe i pápërgjegjshëm nuk mundet kurrsesi të njollòsë punën vetëmòhuese dhe të jashtëzakonshme të personélit shëndétësor të spítalit “Shefqet Ndroqi”. Pérsoneli shëndétësor i spítalit duke u distancuar nga ky veprim do të vazhdojë të ofrojë me përkushtim shërbimin shëndétësor në kohë dhe me cilësi. Mbas shkárkimit nga puna e sanitares i kërkojmë áutoriteteve kompetenté të kryejnë hétimin deri në fund të këtij rasti”, thuhet në njofim./L.F-dritare.net