Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Blendi Fevziu mban fjalën. Ja ku shkoi këtë fundjavë!

Blendi Fevziu mban fjalën. Ja ku shkoi këtë fundjavë!

Gazetari Blendi Fevziu, mund t’i ketë rënë cep më cep botës, ama në Shqipëri ka disa vende që nuk i ka vizituar.

Blendi Fevziu mban fjalën. Ja ku shkoi këtë fundjavë!

Ndër to, perlën e veriut, Valbonën. Në një puntatë të emisionit të tij vitin e shkuar, ai pati premtuar se përgjatë 2020 do ta vizitojë patjetër.

Blendi Fevziu mban fjalën. Ja ku shkoi këtë fundjavë!

Dhe e mbajti premtimin. Sot ai u zgjua mes natyrës së mrekullueshme mes malesh e gjelbërimit në Valbonë.

Blendi Fevziu mban fjalën. Ja ku shkoi këtë fundjavë!

Blendi Fevziu mban fjalën. Ja ku shkoi këtë fundjavë!

Blendi Fevziu mban fjalën. Ja ku shkoi këtë fundjavë!

Blendi Fevziu mban fjalën. Ja ku shkoi këtë fundjavë!

Blendi Fevziu mban fjalën. Ja ku shkoi këtë fundjavë!

Ndërsa ka vizituar edhe Lumin e Shalës, një natyrë mbresëlënëse, që shpesh është etiketuar si Tajlanda shqiptare. /L.F-dritare.net