Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Nuk lehtësohet masa. Berisha në arrest shtëpie!

Nuk lehtësohet masa. Berisha në arrest shtëpie!

Apeli i GJKKO-së ka lënë në burg Sali Berishën dhe dhëndrin e tij, Jamarbër Malltezin.

Trupi gjyqësor nuk ka pranuar rekursin për masë më të lehtë të sigurisë, të kërkuar nga ish-kryeministri dhe dhëndri i tij.

“Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, me trup gjykues monokratik të përbërë nga gjyqtarja Iliriana Olldashi, sot më 17.04.2024, shpalli vendimin mbi çështjen penale nr. 82 akti, datë 09.04.2024 regjistrimi, regjistruar mbi ankimin e personave nën hetim/ankues S.B. dhe J.M., me objekt: “Ankim ndaj vendimit nr. 125, datë 12.03.2024 (disponuar mbi kërkesën me obj0ekt revokimi i masës së sigurimit personal “Arrest në shtëpi”) dhe vendimit nr. 166, datë 10.03.2024 (disponuar mbi kërkesën për përjashtim gjyqtari) të Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar”, dhe vendosi:

Miratimin e nr. 125, datë 12.03.2024 të Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar”, thuhet në njoftim./M.K-dritare.net