Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

100 ditë, 100 arritje/ Rama: Në 1 vit, 72 183 fëmijë përfituan çekun e bebes

100 ditë, 100 arritje/ Rama: Në 1 vit, 72 183 fëmijë

Kryeministri Rama ka shtruar pyetjen në instastory në rrjetet sociale, se sa fëmijë e kanë përfituar bonusin e bebes gjatë 2019-2020. Përgjigja e saktë është 72 183 me një financim prej 5 mld lekësh. Bonusi i bebes, është një politikë e re sociale që po zbatohet nga qeveria prej 1 janarit 2019 dhe mbështet familjet e reja pavarësisht statusit social-ekonomik./dritare.net

100 ditë, 100 arritje/ Rama: Në 1 vit, 72 183 fëmijë100 ditë, 100 arritje/ Rama: Në 1 vit, 72 183 fëmijë100 ditë, 100 arritje/ Rama: Në 1 vit, 72 183 fëmijë