Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

10 dallime të çuditshme, mes një burri dhe një gruaje

10 dallime të çuditshme, mes një burri dhe një gruaje

Biologjia dhe Psikologjia kanë demonstruar në mënyrë të përsëritur se burrat dhe gratë janë të ndryshme si në perceptimin e gjërave ashtu edhe në kryerjen e funksioneve. Ne të gjithë kemi mjaft njohuri për këtë gjë.

BrightSide sjell disa dallime të çuditshme të sjelljes mes burrave dhe grave. Nisur nga raportet me shoqërinë e deri të një foto.

Le t’i shohim!

1. Dhoma e gjumit

10 dallime të çuditshme, mes një burri dhe një gruaje

Gratë preferojnë t’i organizojnë gjërat e tyre, ndërsa burrat nuk gjejnë paqe nga rregulli.

2. Numri i produkteve

10 dallime të çuditshme, mes një burri dhe një gruaje

Lëreni mënjanë organizimin; ka një ndryshim të thellë në numrin e produkteve të kujdesit personal që mbajnë burrat dhe gratë. Burrat mbajnë vetëm sendet e nevojshme, ndërsa gratë çdo gjë.

3. Kuzhina

10 dallime të çuditshme, mes një burri dhe një gruaje

Gratë preferojnë të mbajnë të organizuar çdo gjë në frigorifer, por në frigoriferin e burrave mund të gjesh edhe këpucët e tyre ndonjë ditë.

4. Rrobat

10 dallime të çuditshme, mes një burri dhe një gruaje

Gratë urrejnë të zgjedhin. Ato i duan të gjitha!

5. Makina

10 dallime të çuditshme, mes një burri dhe një gruaje

Burrat i adhurojnë makinat më shumë sesa gratë. Kur udhëtojnë, burrat mbajnë hapësirën e tyre, ndërsa gratë e pesonalizojnë atë.

6. Përjetimet

10 dallime të çuditshme, mes një burri dhe një gruaje

Në një film, gratë duan të shikojnë anën romantike, ndërsa burrat duan të shkojnë shkatërrimet, luftë etj.

7. Lidhjet

10 dallime të çuditshme, mes një burri dhe një gruaje

Kur jeni në një lidhje, vajzat komplimentojnë, ndërsa djemtë janë të gatshëm të thonë gjërat më të këqija.

8. Tregimi i historive

10 dallime të çuditshme, mes një burri dhe një gruaje

Kur burrat tregojnë një histori, e tregojnë qartë situatën. Kur gratë tregojnë një histori, asgjë s’keni për të kuptuar.

9. Desktopi

10 dallime të çuditshme, mes një burri dhe një gruaje

Shikoni foton, sepse s’ka nevojë për fjalë.

10. Kur sëmuren

10 dallime të çuditshme, mes një burri dhe një gruaje

Gratë dëshirojnë të shërohen në kushte shtëpiake, në mënyrë që sëmundja të largohet për pak ditë. Burrat nuk e bëjnë në përpjekje të tillë dhe menjëherë duan mjekun./I.M-dritare.net