Na ndiqni edhe në

Modë

Të mbrojtur dhe në modë/ Ja disa ide që përdorimi i maskave, të mos jetë i mërzitshëm!

Të mbrojtur dhe në modë/ Ja disa ide që përdorimi i

Përdorimi i maskave tanimë në shumë vende është i detyrueshëm. Me nisjen e transportit publik, vendosja e tyre është një ndër rregullat kryesore.

Të mbrojtur dhe në modë/ Ja disa ide që përdorimi i

Mbase për disa mund të jenë jo të rehatshme maskat mjekësore, ndaj një ide e mirë është t’i krijoni ato vetë. Kështu mund t’i përzgjidhni dizenjon në mënyrë që të jetë e kombinuar me veshjen.

Të mbrojtur dhe në modë/ Ja disa ide që përdorimi i

Të mbrojtur dhe në modë/ Ja disa ide që përdorimi i

Kështu do të jeni të sigurtë duke zbatuar rregullat, por edhe në modë.

Të mbrojtur dhe në modë/ Ja disa ide që përdorimi i

Mund të përzgjidhni copën e njëjtë si ndonjë fustan, apo të shkruani shprehje të ndryshme.

Të mbrojtur dhe në modë/ Ja disa ide që përdorimi i

Kësisoj përdorimi i tyre, nuk do të jetë më i mërzitshëm. Ja disa ide për dizenjot e maskave./L.F-dritare.net