Na ndiqni edhe në

Modë

Si të kombinoni fundet, në verë!

Si të kombinoni fundet, në verë!

Gjatë sezonit të verës, vajzat pëlqejnë shumë fundet, por ndryshe nga fustanet ata janë më të vështirë për t'u kombinuar.

Si të kombinoni fundet, në verë!

Sot dritare.net ju ka sjellë disa kombinime të bukura të fundit me bluzat dhe këpucët, si për të dalë ashtu dhe për zyrë.

Do të dukeni shumë me stil dhe elegante. Shikoni fotot në galerinë më poshtë./E.B-driare.net

Si të kombinoni fundet, në verë!

Si të kombinoni fundet, në verë!

Si të kombinoni fundet, në verë!

Si të kombinoni fundet, në verë!

Si të kombinoni fundet, në verë!

Si të kombinoni fundet, në verë!

Si të kombinoni fundet, në verë!

Si të kombinoni fundet, në verë!