Na ndiqni edhe në

Modë

Shajet e kokës, trendi i kësaj vere!

Shajet e kokës, trendi i kësaj vere!

Shajet janë një lloj aksesori, jo vetëm për dimrin por edhe për stinët e tjera. Sigurisht që nuk do mbështillemi me një shall të trashë në të nxehtin e verës, por në verë mund të vendosim disa shaje shumë të bukura e komode, duke i përdorur edhe si fjongo për flokët.

Shajet e kokës, trendi i kësaj vere!

Ne të dritare.net sot do t'ju tregojmë modelet më të bukura të shajeve të hollë që mund t'i përdorim gjatë verës.

Shajet e kokës, trendi i kësaj vere!

Këto shaje ju ndihmojnë të dukeni me stil, nëse nuk keni kohë të rrini para pasqyrës 1 orë, por edhe nëse nxitoni për të kapur orarin e punës.

Mund ta lidhni edhe rrugës dhe do të shikoni që pamja juaj do ndryshojë e do dukeni mjaft tërheqëse. Shikoni më poshtë disa prej tyre./E.B-dritare.net

Shajet e kokës, trendi i kësaj vere!

Shajet e kokës, trendi i kësaj vere!

Shajet e kokës, trendi i kësaj vere!

Shajet e kokës, trendi i kësaj vere!

Shajet e kokës, trendi i kësaj vere!

Shajet e kokës, trendi i kësaj vere!

Shajet e kokës, trendi i kësaj vere!

Shajet e kokës, trendi i kësaj vere!

Shajet e kokës, trendi i kësaj vere!

Shajet e kokës, trendi i kësaj vere!