Na ndiqni edhe në

Modë

Trendi i vjeshtës/ Një nga këto 10 çanta, duhet ta keni patjetër!

Trendi i vjeshtës/ Një nga këto 10 çanta, duhet ta keni

Po kërkoni për një çantë të re? Apo thjesht doni ndonjë ide? Epo këtu jeni në vendin e duhur. Vjeshta na ka bërë të ndryshojmë komplet gardërobën. Hoqëm rrobat e holla dhe futëm të trashat. Jo vetëm rrobat, por edhe çantat e verës.

Trendi i vjeshtës/ Një nga këto 10 çanta, duhet ta keni

Ato të vjeshtës së kaluar mbase s’bëjnë më. Ose janë vjetruar, ose ju mendoni se s’janë më në modë.

Kështu që ne ju kemi sjellë 10 çantat trend të kësaj vjeshte që do të bëjnë namin./K.C/dritare.net

Trendi i vjeshtës/ Një nga këto 10 çanta, duhet ta keniTrendi i vjeshtës/ Një nga këto 10 çanta, duhet ta keniTrendi i vjeshtës/ Një nga këto 10 çanta, duhet ta keniTrendi i vjeshtës/ Një nga këto 10 çanta, duhet ta keniTrendi i vjeshtës/ Një nga këto 10 çanta, duhet ta keniTrendi i vjeshtës/ Një nga këto 10 çanta, duhet ta keniTrendi i vjeshtës/ Një nga këto 10 çanta, duhet ta keniTrendi i vjeshtës/ Një nga këto 10 çanta, duhet ta keniTrendi i vjeshtës/ Një nga këto 10 çanta, duhet ta keniTrendi i vjeshtës/ Një nga këto 10 çanta, duhet ta keni