Na ndiqni edhe në

Modë

Nga jastëk në fustan, ja çfarë po bëjnë vajzat në Instagram!

Nga jastëk në fustan, ja çfarë po bëjnë vajzat

Nëse jeta jonë do të ishte normale tani, këtë që po bëjnë vajzat në Instagram, mbase nuk do ta shihnit kurrë.

Instagrami ditët e fundit na është mbushur me foto të vajzave që jastëkun e kanë kthyer në fustan, dhe kjo “sfilatë” është bërë virale në rrjet.

Nga jastëk në fustan, ja çfarë po bëjnë vajzat

Çuditërisht kjo sfidë mes vajzash u pranua dhe u pëlqye shumë. Nëse i keni humbur postimet, shikoni më poshtë se çfarë kombinimesh, apo më saktë krijimesh kanë bërë vajzat në Instagram./E.B-dritare.net

Nga jastëk në fustan, ja çfarë po bëjnë vajzat

Nga jastëk në fustan, ja çfarë po bëjnë vajzat

Nga jastëk në fustan, ja çfarë po bëjnë vajzat

Nga jastëk në fustan, ja çfarë po bëjnë vajzat

Nga jastëk në fustan, ja çfarë po bëjnë vajzat

Nga jastëk në fustan, ja çfarë po bëjnë vajzat

Nga jastëk në fustan, ja çfarë po bëjnë vajzat

Nga jastëk në fustan, ja çfarë po bëjnë vajzat

Nga jastëk në fustan, ja çfarë po bëjnë vajzat