Na ndiqni edhe në

Modë

Me stil dhe ngjyra. Ja si ishin veshur deputetet sot, në Kuvend

Me stil dhe ngjyra. Ja si ishin veshur deputetet sot, në Kuvend

Sot është mbajtur seanca e radhës në Kuvend.

Deputetet, këto ditë korriku, ishin veshur gjithë stil dhe plot ngjyra verore. Thuajse të gjitha ishin veshur me fustane.

Me stil dhe ngjyra. Ja si ishin veshur deputetet sot, në Kuvend

Shikoni fotot e tyre më poshtë, të sjellë nga LSA./E.B-dritare.net

Me stil dhe ngjyra. Ja si ishin veshur deputetet sot, në Kuvend

Me stil dhe ngjyra. Ja si ishin veshur deputetet sot, në Kuvend

Me stil dhe ngjyra. Ja si ishin veshur deputetet sot, në Kuvend

Me stil dhe ngjyra. Ja si ishin veshur deputetet sot, në Kuvend

Me stil dhe ngjyra. Ja si ishin veshur deputetet sot, në Kuvend

Me stil dhe ngjyra. Ja si ishin veshur deputetet sot, në Kuvend

Me stil dhe ngjyra. Ja si ishin veshur deputetet sot, në Kuvend

Me stil dhe ngjyra. Ja si ishin veshur deputetet sot, në Kuvend

Me stil dhe ngjyra. Ja si ishin veshur deputetet sot, në Kuvend

Me stil dhe ngjyra. Ja si ishin veshur deputetet sot, në Kuvend

Me stil dhe ngjyra. Ja si ishin veshur deputetet sot, në Kuvend

Me stil dhe ngjyra. Ja si ishin veshur deputetet sot, në Kuvend

Me stil dhe ngjyra. Ja si ishin veshur deputetet sot, në Kuvend